Openstaande vacatures

Matthys BV is een jong en dynamisch bedrijf dat is uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt van agrarische en industriële bouwprojecten.

Matthys BV is vooral actief in stallenbouw en industriële panden met stalen structuren die met veel zin voor afwerking geproduceerd worden door de afdeling Matthys Metaalconstructies. Ook gelamelleerde houten structuren en betonstructuren of combinatie van deze maken deel uit van de bouwprojecten.

Naast een volledig vernieuwde productie-entiteit beschikt Matthys over een eigen ontwerp en studiedienst.

 

Interesse in onze jobs ?

Neem contact op via mail:

kelly.casier@matthysbvba.be

Of telefonisch:

058 / 288 277

OPENSTAANDE VACATURES

Als calculator teken je op basis van een plan of een schets een voorontwerp uit en maak je, in nauw overleg met de vertegenwoordiger, een zo correct mogelijke prijscalculatie van stallen, loods of industriële gebouwen. Hierbij hou je rekening met de eigenschappen van de gebruikte materialen en...

Je staat in voor het lassen van metalen constructies: gegraveerde profielen HEA/HEB/HEM/IPE/UPN, koker- of buisconstructies correct lassen aan de op maat gelaserde vlakke kop- en voetplaten volgens de beschikbare Tekla-lastekeningen.

Je taak bestaat uit diverse montagebehandelingen, zoals plaatsing van staalconstructies, prefab betonmuren, betongewelven, betonnen of stalen trappen, houten gordiingen of houten gelamelleerde liggers, metalen sandwichpanelen voor dak en of gevel, golfplaten, steeldeck ...